Идеалните зимни обувки за теб (за нея)

Зимните обувки са едни от най-важните части от нашето облекло, особено през зимата. Освен да са стилни едни зимни обувки е необходимо и да са комфортни, но и достатъчно солидни, за ни топля през студените дни. Важна е и подметката, за да може да не се пързаляме, когато има лед. Но и ето кои са основните видове зимно обувки по видове, сред които може да избираш през този сезон:

1.Ботуши 

Основната им разлика с ботите е височината. И не говорим за тока, а за тази до коляното. За ботуш могат да се водят обувките с дължина от средата на подбедрицата до таза.

Вариантите на модели са многобройни. Има такива с тънък или масивен ток, който от своя страна може да бъде с различна височина. Материалите също са многообхватни и зависят от модела.

През този сезон на мода са ботушите с велурена външна част, която е непромокаема и същевременно мека.

Вижте нашите предложения за стилни зимни ботуши тук.

2. Боти

Ботите са като малките сестри на ботушите. Тяхната височина е максимум няколко пръста над глезена. Идеални са за дами, които искат хем да бъдат стилни, хем да не покриват изцяло интересен детайл на панталона си.

И те като ботушите могат да бъдат на ток или не, и във всякакви разцветки и материи. Много често са по-спортни модели тип кубинки.

Този сезон особено актуални са ботите тип UGG – кръстени на едноименната американска марка, която първа налага модела. Едновременно удобни и закачливи, са идеален акцент за всяка по-закачлива дама.

Вижте нашите предложения за удобни зимни боти тук.

3. Апрески

В повечето случаи са с височина на ботуш и са идеални за дъждовни или мокри снежни дни.

Изработени са от непромокаем материал, с масивна долна част без ток и лъскава горна, подплатена част.

Предпочитани са, защото са изклчително надеждни – в каквито и условия да излезете с тях, винаги ще се прибирате със сухи крака.