Топ зимни връхни дрехи (за нея)

Зима е, а за този сезон ключовата чат от облеклото е една – връхните дрехи. Но кой са основните зимни връхни дрехи сред, които може да направим нашият стайлинг?

По-плътна или по-лека, по-дълга или по-къса, стилна и/или удобна – тя е неотменен акцент.

Тук ви представяме няколко вида зимни връхни дрехи за различен повод и метеорологични условия, или иначе казано – за всеки по нещо:

  1. Палто – вечното. Няма жена, която да не е притежавала палто. Най-заможните дами още от началото на модният бизнес се обличаха с палта от естествена кожа в знак на високият им обществен статут. В днешно време, за доброто на животните, все по-разпространени и достъпни са палтата от изкуствена и еко кожа, както и такива от изкуствени материи. Обичайното палто е дълго, но напоследък популярност добиват и по-късите модели. Идват в най-различни цветове и десени, с копчета и колани, а някои по-ежедневни и с качулки. Вижте нашите предложения за топ модели палта тук.
  2. Тренч – една уникална и стилна дреха, която всяка дама трябва да притежава в гардероба си! Ако искате да научите повече за историята и видовете тренчкот, можете да прочетете нашата статия: Тренч – защо това не е просто едно обикновено палто?
  3. Кожено яке – бунтарска класика! Идеално е за съчетаване с дебел вълнен пуловер или плътен суитчър, за малко-по-топлите зимни дни. Дали да е от естествена или изкуствена кожа – изборът е ваш, както и цвета. Класическите модели са най-често в черно, кафяв, понякога сиво, но ако сте по-смели, бихте могли да заложите и на ярък цвят.
  4. Елек – или по-скоро така модерните пухени елеци. Повечето наподобяват животинска козина, но са изработени от изкуствени материали.
  5. Пончо – полъх от горещо Мексико! Тази дреха е толкова интересна и нетрадиционна, а така топли. Идеална е за мацки. които искат да внесат доза оригиналност и стил в облеклото си.